Club Deportiu Banyoles

Notícies

El divendres 6 d'abril de 2013 es va inaugurar de forma oficial l'Exposició del Centenari del Club Esportiu Banyoles (CEB), ubicada a l'edifici Puntal d'Arts (al carrer Girona número 161 de Banyoles), gràcies a la col·laboració entre el club de l'Estany i la Fundació Lluís Corominas. Diversos artistes locals han cedit gratuïtament diferents obres d'art que es mostraran al públic fins al proper divendres 19 d'abril, data en què seran subhastades partint d'uns preus de sortida molt baixos respecte a la seva cotització real. Els beneficis de la venta de les peces es repartiran entre el mateix Club i diferents entitats locals sense afany de lucre que promouen la pràctica de l’esport com a element integrador de persones amb discapacitats físiques i psíquiques, com ara el Mas Casadevall, el Coiet o Càritas.

Xavier Pagès, vicepresident primer del Club Esportiu Banyoles, va ésser l'encarregat d'obrir l'acte, al qual hi van assistir, entre d'altres personalitats, Lluís Corominas, qui va rebre la peça especialment dissenyada pel Centenari de mans del president del CEB, Jordi Omedes, en agraïment per la cessió de la sala d'exposicions, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i Jordi Bosch Barraca, en representació dels artistes. Pagès va agrair "la generositat" dels autors de les obres d'art, mentre que Bosch va subratllar que "un centenari és un termòmetre per saber si un poble progressa, i una de les peces del trencadís que configura Banyoles és el seu club de futbol, que fa 100 anys. Cal tenir en compte que els futbolistes, a la seva manera, també són artistes". Finalment, Noguer va expressar la seva satisfacció perquè es destinin els beneficis de la subhasta a "persones que ho necessiten de veritat. L'esport pensa amb els que pateixen, i amb això ens hem de quedar".


                                        Omedes, Corominas, Pagès i Noguer, durant l'acte


Sota aquestes línies pots consultar la totalitat d'obres d'art que es subhastaran el proper divendres 19 d'abril a les 20:30 hores del vespre al mateix edifici Puntal d'Arts. Si vols conèixer el preu de sortida, només has de visitar la sala d'exposicions i demanar pel seus responsables. L'horari de visites és el següent: de dilluns a dijous, de 18:00 a 20:00 hores del vespre; divendres i dissabtes, de 17:00 a 20:00 hores del vespre.

 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net