Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles (CEB) ha estrenat avui diumenge 24 de febrer la nova samarreta del Centenari amb un empat èpic contra el Quart (2-2), ja que els homes de Marc Matamala han aconseguit remuntar un 0-2 advers en els darrers 5 minuts de partit. L’acord de patrocini amb Assessoria Pagès ha fet possible la creació de la nova vestimenta, una rèplica de la que el club de l’estany vestia l’any 1969 quan es va proclamar campió de la Copa Catalunya i quan va aconseguir l’ascens a Preferent.

Pere Pagès, d’Assessoria Pagès, ha rebut de mans de Jordi Omedes, president del Banyoles, la peça del Centenari en agraïment a l’acord de patrocini signat aquesta passada setmana. Posteriorment, s’ha guardat un minut de silenci en memòria de tots els integrants de la gran família del Banyoles (socis, jugadors, entrenadors, amics...) que ens han deixat en els darrers anys.

A la mitja part de l’enfrontament, amb la presència a la llotja del president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), David Munné, del delegat d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, del director general del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, de l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i del mateix Jordi Omedes, el Club ha retut un merescut homenatge als ex presidents Joaquim Ferrer Anglada, Josep Corominas Mitjavila, Joan Banal Bertran, Josep Planas Farreras, Xavier Agustí Boschdemont i Robert Dubau. Tot ells han rebut la peça especialment dissenyada pel Centenari realitzada per l’artista Rosa Oliver. Les vídues dels presidents ja finats, Rosa Jordà, Carme Oms, Paquita Torrent, Carla Plaja i Mercè Garriga, han estat obsequiades amb un ram.


                                                     El primer equip, amb la nova samarreta                                        Els ex presidents i les vídues dels ex presidents ja finats                             Xavi Agustí, Jordi Omedes, Josep Corominas, Joan Banal i Josep Planas                                    Pere Pagès rep la peça del Centenari de mans de Jordi Omedes                 Jordi Congost, Josep Pujols, David Munné, Gerard Figueras, Miquel Noguer i Jordi Omedes


Fotos: Quim Pinsach

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net