Club Deportiu Banyoles

Notícies

Una temporada més el Club Esportiu Banyoles ha estat present al MIC en l'any on el torneig compleix la majoria d'edat i que es troba plenament consolidat com una de les cites ineludibles cada setmana santa a la Costa Brava. Diferents equips del club han pogut participar tant del torneig com del pre-MIC i enfrontar-se a equips vinguts de Panamà, Austàlia, Mèxic o els Estats Units. 

SUBCAMPIONS DEL PRE-MIC

Un combinat de jugadors dels Cadets A i B van disputar enguany una nova edició del pre-MIC que es va celebrar el dimarts a la tarda en un Estadi Municipal on hi va haver un gran ambient de futbol tant al camp com a la grada. Els nostres cadets van competir fins l'últim minut contra un Costa del Este més efectiu que es va endur el trofeu de campions. 

ALEVI A, EN DIRECTE PER TELEVISIÓ

L' Aleví A es va enfrontar a la fase de grups contra el De Anza, el Mercantil i el Real Betis, dos derrotes i una victòria en un grup de nivell i sobretot la gran experiència de jugar contra el campió del torneig, el Real Betis, i a més fer-ho en directe per televisió. 

Divendres a la fase de consolació una victòria clara al matí i una dura eliminació a penals contra el Santos Laguna mexicà després d'empatar el partit als últims minuts. Bona experiència pels alevins en els seus últims mesos jugant a futbol 7. 

INFANTIL A, UN ANY MÉS A FASE FINAL

L' Infantil A es va enfrontar a la fase de grups contra el Sydney Olimpic, el Rafe Club i l'ISL, dos victòries i una derrota molt ajustada que els va permetre aconseguir un any més la classificació per la fase final. 

Divendres al matí contra tots els pronòstics el rival va ser el Quart que milita a preferent infantil i que va disputar un gran MIC arribant a quarts de final. La diferència de categoria es va notar però els nostres infantils van competir durant tot el partit i amb el 3-1 al marcador van poder empatar amb ocasions clares als últims minuts. 

JUNTS I ENDAVANT, PROTAGONISTES DEL MIC INTEGRA

Junts i Endavant també va participar al MIC Integra, la modalitat de futbol adaptat del MIC. Divendres van disputar els seus partits a Vidreres contra equips vinguts de totes les comarques gironines, poder-los veure tant feliços és una gran satisfacció. 

Amb els objectius assolits ara tornem a centrar-nos en la lliga, fins l'any que ve! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net