Club Deportiu Banyoles

Notícies

Dimecres passat es va celebrar l´acte de presentació dels 20 equips que formen el Club Esportiu Banyoles aquesta temporada 2017-2018. Va ser un acte distès on tots els jugadors des de l´escoleta fins al primer equip van desfilar davant una tribuna plena de les seves families.   

Al final tots els equips van quedar formats a la gespa en una fotografia que es repeteix any rere any i que és el símbol de la gran quantitat de jugadors, entrenadors i persones que s´han fet grans i han après vestint la camiseta del Banyoles.   

El President Pau Teixidor va dirigir unes paraules a les families posant en valor la dedicació i l´esforç de la junta directiva i va demanar que tothom aporti idees, critiques constructives i col·laboració per, entre tots, aconseguir fer del Banyoles un club referent a la província de Girona tant en futbol base com en primer equip. També va fer esment als èxits de les activitats socials que s´han posat en marxa com la quina del futbol base o la festa de final de temporada i que des del club es segueix treballant per potenciar l´area social.  

L´Alcalde de Banyoles Miquel Noguer també ens va acompanyar un any més a la presentació i va agrair en nom de la ciutat la tasca de la junta directiva i de tots els jugadors i entrenadors que defensen els colors del club i la ciutat arreu de Catalunya. L´Alcalde es va mostrar molt content de veure el camp ple de jugadors, la bona salut del nostre futbol base i va expressar que l´ajuntament sempre estarà al costat del club i de l´esport de Banyoles.       

Amb equipacions noves gràcies a les nostres empreses   

Després de 5 temporades renovem les equipacions de partit del futbol base, ho fem amb un disseny exclusiu pel Club Esportiu Banyoles gràcies a un acord amb l´empresa gironina TC.    

La renovació de les camisetes la durem a terme en dos fases, aquesta temporada 2017-2018 hem renovat totes les equipacions del futbol 11 des de l´infantil C al juvenil A i la temporada 2018-2019 ho completarem amb tots els equips de futbol 7 des de l´escoleta fins a l´alevi A.    

D´aquesta manera fem realitat aquesta renovació complint amb l´estabilitat pressupostària i mantenint una partida per renovar el material esportiu que any rere any té un desgast.   

Des de la junta directiva s´ha treballat a fons per aconseguir tancar acords amb les empreses que una vegada més han volgut donar suport a aquesta iniciativa i a les quals els volem agrair la seva col·laboració.

Explotacions Artigas

Collell Riera

Tapisseria Boix

Nussli

Llandrich Feixas

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net