Club Deportiu Banyoles

Notícies

Era un dels objectius de la junta directiva per que fa al futbol base, crear una àrea especifica de metodologia que es dediqui a establir els criteris de formació, la manera d´entrenar dels equips del banyoles, que estigui al dia de les innovacions en el mon del futbol i que doni eines als entrenadors i jugadors. 

Això té un objectiu molt clar que és definir i unificar el treball de tots els equips per ser fidels al màxim a l´idea de joc que volem com a club, en definitiva això ha de fer que els jugadors tinguin clar com s´entrena i es juga al Banyoles i els entrenadors tinguin el màxim d´eines possibles per transmetre aquests coneixements als jugadors. 

Som conscients que aquesta tasca és complicada i requereix dedicació i constància però alhora és apassionant i un pas endavant important per augmentar el nivell futbolistic dels nostres equips. 

PLANIFICACIÓ I SEGUIMENT

Aquest estiu ja s´ha dut a terme una primera reunió de presentació de les linies bàsiques a tots els entrenadors del futbol base i aquestes setmanes s´estant fent reunions individualitzades i per etapes amb els entrenadors, el responsable de l´àrea de metodologia i els coordinadors. Aquestes reunions serveixen per planificar els tipus d´entrenaments i exercicis i posar en comú el treball dels equips. 

Durant la temporada s´aniran fent reunions de seguiment i com es ve fent les últimes temporades els coordinadors informaran puntualment a la junta directiva de les evolucions dels jugadors i equips. 

FERRAN JOANMIQUEL AL CAPDAVANT

Al capdavant de l´àrea de metodologia hi ha en Ferran Joanmiquel. L´any passat va dirigir l´infantil A i va exercir les funcions de readaptador dins els serveis mèdics del club. És grau en Ciències de l´Activitat Física i l´Esport per la UdG, entrenador de II Nivell i compta amb una àmplia formació en l´entrenament esportiu. 

En Ferran treballarà en aquesta àrea amb en Joan Vilanova i en Toni Mach i colze a colze amb els coordinadors Hipólito Rodriguez i Xavi Campmol. 


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net