Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dimarts el primer equip ha dut a terme el primer entrenament de la temporada del retorn a primera catalana. Adam Fontes s´ha estrenat com a entrenador blanc i blau dirigint la primera sessió d´un equip fet per competir amb garanties a la categoria i amb una idea de joc ben definida que ens permeti afrontar el retorn a una categoria que ens fa molta il·lusió.   

Abans d´iniciar l´entrenament, com és habitual, el president Pau Teixidor acompanyat de la junta directiva ha donat la benvinguda als jugadors que s´incorporen al club i ha dirigit un missatge de confiança i recolzament cap a l´equip, però també d´exigència, i ha posat en valor el fet de representar a un club centenari i a la ciutat arreu de Catalunya i el compromis del club en facilitar als jugadors i cos tècnic la feina perquè puguin competir i seguir donant alegries als socis i aficionats del club.   

CONFIANÇA AMB EL BLOC DE L´ASCENS I LA GENT DE CASA   

Mantenim la confiança amb el bloc que va aconseguir l´ascens i fins a 12 jugadors han renovat una temporada més. Molts dels quals amb experiència a primera catalana com Gispert, Feixas, Amós, Ignasi i Jam.   També renoven gairebé tots els jugadors de casa. Un any més doncs podrem veure a Ignasi, Sala, Moreno, Facu i David Barceló vestits de blanc i blau i defensant l´equip de la ciutat.   

REFORÇOS DE CATEGORIA    

Com no podia ser d´altra manera el retorn a primera catalana l´hem de fer ben armats i per això hem reforçat l´equip amb jugadors de categoria que han jugat molts minuts a tercera divisió. Torna a casa des de Figueres el killer Adrià Casanova, un jugador que ja va vestir els nostres colors en l´anterior etapa a primera catalana i que va destacar pel seu compromis amb el club, el seu treball incansable dins del camp i ser un referent per tots els davanters del club.   

çTambé s´incorpora des de Figueres Joaquim Rodriguez “Quimo”, un jugador que ha tancat una etapa de 3 temporades a l´Unió on ha estat un jugador important i que ha acumulat molta experiència a la sempre exigent tercera divisió.   

PRESÈNCIA DELS JUVENILS  

Els jugadors més joves també tindran presència a la pretemporada. Els juvenils que han acabat l´etapa de futbol base i alguns jugadors que formaran part del juvenil A entrenaran a les ordres d´Adam Fontes que durant la temporada tindrà un ull al juvenil A i en seguirà les seves evolucions.   

ELS HOMES DE FONTES  

L´entrenador Adam Fontes estarà acompanyat al cos tècnic per Jordi Cruset segon entrenador, Pere Hidalgo preparador físic, Àngel Bustins entrenador de porters, Jordi Algilaga fisioterapeuta i Juanma Galeote delegat. 

PARTITS DE PRETEMPORADA    

Dijous 3 d´agost 20.30 CE Banyoles-Palamós CF 

Dimarts 8 d´agost 20.00 Torneig de l´Estany CE Banyoles-UE Figueres-UE Olot

Dissabte 12 d´agost 20.00 UE Marca de l´Ham-CE Banyoles 

Dimarts 15 d´agost 19.30 FC Amer-CE Banyoles

Dissabte 19 d´agost 20.30 CF Base Roses-CE Banyoles

Dimecres 23 d´agost 20.30 UE Figueres Juvenil-CE Banyoles 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net