Club Deportiu Banyoles

Notícies

Sí bé és veritat que no hi ha activitat a la gespa, als despatxos la feina no s´atura i tant la junta directiva com els coordinadors segueixen treballant per tenir-ho tot a punt per l´inici de la temporada 2017-2018 

PLANIFICACIÓ ESPORTIVA

Amb l´estructura tècnica i les plantilles definides, aquests dies els coordinadors estan presentant als entrenadors del futbol base la metodologia de treball que es desenvoluparà aquesta temporada i que requereix molta constància i dedicació per part dels tècnics del club. Estem convençuts que això ens farà millorar la formació individual i col·lectiva dels nostres jugadors. 

ADMINISTRACIÓ, HORARIS I LOGÍSTICA

També s´està gestionant l´inscripció dels equips, vinculació de jugadors i altres tràmits administratius. Aixi com la planificació dels amistosos de pretemporada del futbol base i el primer equip perquè puguin preparar bé la competició de lliga. En els pròxims dies us anunciarem la pretemporada del primer equip que com és habitual debutarà a casa en el clàssic Torneig de l´Estany. 

PRIMER EQUIP

L´entrenador Adam Fontes també està treballant per tancar una plantilla que ja es troba molt avançada en la seva confecció i que donarà el tret de sortida a la temporada realitzant la primera sessió d´entrenament el pròxim dimarts 1 d´agost. 

MILLORES A LES INSTAL·LACIONS I EL MATERIAL

Com ve essent habitual els últims anys, des de la junta directiva s´aposta per la millora constant de les instal·lacions. Aprofitant les vacances d´estiu s´han instal·lat uns armaris per tenir ordenat i a disposició dels entrenadors tot el material esportiu. També s´ha actuat per evitar filtracions d´aigua a la zona interior de la tribuna. 

Pròximament arribaran pilotes i material esportiu nou per poder començar la temporada amb totes les eines a punt. 

Seguim! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net