Club Deportiu Banyoles

Notícies

Després d´aconseguir el campionat de lliga i l´ascens a domicili, dissabte passat ho vam voler celebrar a casa i amb la nostra afició. Aprofitant l´últim partit de lliga contra l´Abadessenc es va convidar a tota l´afició a participar de la celebració, especialment els nens del futbol base que no van fallar a la cita amb el primer equip. 

Un cop finalitzat un partit més animat a la grada que al terreny de joc, els jugadors es van banyar a l´estany per celebrar el campionat, tant si com no van aconseguir que el president Pau Teixidor també acabés a dins de l´aigua i acompanyats pels nens del futbol base van pujar al tren pinxo per iniciar la rua dels campions que va recórrer el centre de Banyoles. 

Càntics, música i sobretot sorpresa i alegria dels banyolins i banyolines quan veien passar els campions a sobre el tren pinxo. Una experiència molt bonica tant pels jugadors del primer equip com pels nens que ens hi van acompanyar. 

Un cop arribada la comitiva a l´Estadi Municipal, jugadors, tècnics i junta directiva es van desplaçar a Girona per sopar junts i seguir la final de copa del rei entre el FC Barcelona i l´Alaves. 

UNS SOCIS DE PRIMERA, PER UN EQUIP DE PRIMERA

No som molts, però una temporada més som el camp amb més espectadors de la categoria, amb socis i aficionats fidels i des del club treballem per generar més ambient de futbol.

Un dels exemples que tenim una afició de primera és l´història del soci Salvador Serrat. Des de l´any 1969 quan va finalitzar el servei militar, aquest soci no s´ha perdut cap partit oficial del Banyoles a l´Estadi Municipal i quan era més jove també seguia l´equip als desplaçaments. 

48 anys de fidelitat, veient l´equip brillar a tercera divisió, el play-off a segona b l´any 1991, el partit del 2003 contra el Barça, el centenari i també els moments més complicats com la greu crisi institucional del 2009. En Salvador sempre hi ha sigut, a les verdes i a les madures. 

És per això que la Junta Directiva li va voler fer un reconeixement convidant-lo a fer el servei d´honor. Salvador Serrat va rebre un fort aplaudiment del públic i va mostrar-se molt content i agrait pel detall. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net