Club Deportiu Banyoles

Notícies

Un any més els colors del Banyoles han estat presents al MIC. L´Alevi A, l´Infantil A i l´equip de Junts i Endavant han participat al millor torneig de futbol base del món que es celebra a la Costa Brava. A continuació podeu llegir la crònica del torneig, una experiència inoblidable pels nostres jugadors i una oportunitat de viure i compartir futbol al cent per cent.   

DIMECRES

A primera hora del mati els equips van sortir direcció Sant Antoni de Calonge i Platja d´Aro per disputar els primers partits. Amb un temps fantàstic, els alevins es van imposar per 7-2 i els infantils per 3-1 a l´Eagles Academy i al JP Soccer respectivament. Aixi doncs primers partits guanyats, dutxa, dinar i direcció a l´Estadi de Montilivi amb l´acte inaugural i la desfilada amb la bandera blanc i blava del Banyoles juntament amb la altres 283 equips presents al torneig. 

DIJOUS

Encara més aviat sortien els primers cotxes dels alevins des de Banyoles, a les 9 del mati l´Alevi A s´enfrontava en un gran partit de futbol contra el CE Europa. Al final els barcelonins van estar més efectius de cara a porteria guanyant el partit. Més tard l´Infantil A s´imposava a l´UE Castellar i els alevins guanyaven a l´ISL certificant l´accés a la fase final de tots dos equips.   

A la tarda, després de dinar va arribar el primer plat fort del MIC 2017. A la Bisbal d´Empordà els infantils jugaven un autèntic partit de champions contra el Manchester City. La il·lusió era màxima abans del partit amb crits de “si se puede” al vestidor i amb molta gent del futbol base del Banyoles que no es van voler perdre el partit i animar als seus companys de l´Infantil A.   

Va ser un partit disputat i tot i la superioritat del Manchester City, els jugadors dirigits per Ferran Joanmiquel van plantar cara, van aconseguir tenir fases de domini de la pilota i van fer un gran treball defensiu.   

DIVENDRES

 Divendres pels equips del Banyoles va ser l´ultim dia de torneig, els infantils van caure contra el VIC, un potent equip de divisió d´honor que no ens va donar opció. En canvi, els alevins van superar al Barcelona Soccer i es van guanyar l´oportunitat de jugar contra un clàssic, el València.   A la tarda, de nou amb molta gent de Banyoles present a Sant Antoni de Calonge, els jugadors dirigits per Cepe Borrego i Quim Farrés van plantejar un bon partit davant els valencians que van fer valer la seva superioritat física per guanyar el partit. Això si, podem dir que ens van eliminar els subcampions del MIC, ja que el Valencia va disputar la final contra el RCD Espanyol.     

MIC INTEGRA

Menció especial també per l´equip de Junts i Endavant que el divendres a Vidreres va disputar el MIC Integra, des del Banyoles estem molt contents de col·laborar amb aquesta entitat que realitza una tasca impagable i volem felicitar a tota la gent de l´associació i en especial al seu entrenador Toni Vilagran per la dedicació i vocació de servei.   

SUPORT DEL CLUB

Els nostres equips com sempre han comptat amb el suport del club. El President Pau Teixidor va veure el partit Banyoles-Manchester City i el directiu de futbol base Josep Ardila ha acompanyat els equips durant tota la setmana. També han baixat a veure partits diferents entrenadors del club encapçalats pel coordinador Hipólito Rodriguez que no s´ha volgut perdre les evolucions dels nostres jugadors.   

UN BALANÇ MOLT POSITIU!   

Ara que acaba el MIC en fem un balanç molt positiu. En l´aspecte esportiu els nostres equips han pogut demostrar el futbol que aprenen i practiquen durant la temporada. En l´aspecte institucional un any més hem representat el nostre club i la nostra ciutat en aquest torneig internacional i en l´aspecte social reforcem la pinya i el sentiment de club de jugadors, entrenadors i families. Felicitats als nostres jugadors i entrenadors, felicitats als equips campions i fins l´any que ve! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net