Club Deportiu Banyoles

Notícies

AMB LA SELECCIÓ NACIONAL DE CATALUNYA

Dimecres al vespre jugadors, families i entrenadors del Club Esportiu Banyoles van anar a l´Estadi de Montilivi a veure el Catalunya-Tunisia per animar la nostra selecció nacional que disputava el tradicional partit de nadal per primera vegada a les comarques gironines. 

Va ser un partit entretingut, amb gols, jugades i detalls de qualitat per part de les dues seleccions. El partit també va ser l´escenari del retorn als terrenys de joc catalans d´un futbolista de llegenda com és Xavi Hernandez que va ser ovacionat en diverses ocasions. 

ENS VISITA L´ANDREU FONTÀS

Aprofitant les vacances de nadal i la seva convocatòria amb la Selecció, dijous al mati l´Andreu Fontàs va tornar a casa, a l´Estadi Municipal on va ser rebut pel President Pau Teixidor i el directiu de futbol base Josep Ardila. En una visita sorpresa tots els nens del campus de nadal del Banyoles el van poder saludar i ell els va respondre totes les preguntes que li van fer. Entre d´altres Fontàs va destacar l´aprenentatge amb Luis Enrique, l´experiència de jugar en estadis com el Camp Nou i el Santiago Bernabeu i l´admiració per Gerard Piqué. 

Des del club li volem donar les gràcies a l´Andreu i desitjar-li molta sort amb el Celta de Vigo. Ell és un referent, un exemple pels jugadors del futbol base i un orgull pel Banyoles tenir un jugador de casa a primera divisió. OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net