Club Deportiu Banyoles

Notícies

Divendres el Club Esportiu Banyoles va presentar els equips de futbol base, el primer equip i l´equip de Junts i Endavant. 250 jugadors i 40 tècnics van sortir a la gespa de l´Estadi Municipal vestits de blanc i blau per donar el tret de sortida oficial a una nova temporada de futbol a Banyoles. Una més des d´aquell 1913 que va començar a rodar la pilota a la nostra ciutat.

El president Pau Teixidor va reafirmar el compromis i la dedicació de la junta directiva per anar consolidant les millores que es van fent per aconseguir els objectius de club i va agrair a l´Ajuntament de Banyoles el suport constant a l´entitat.

L´alcalde de Banyoles Miquel Noguer va destacar el goig que feien tots els equips sobre la gespa nova de l´Estadi Municipal i va donar les gràcies públicament a la junta directiva i a totes les persones que treballen pel club valorant la dedicació i la satisfacció de veure com el club avança i va aconseguint fer realitat els reptes que es proposa.

Miquel Noguer també va anunciar que la pròxima inversió serà la renovació de l´instal·lació d´aigua i dutxes que millorarà aquest servei pels nostres jugadors i tots els usuaris de l´Estadi Municipal-

Volem desitjar molts encerts a tots els nostres equips. Som-hi nois! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net