Club Deportiu Banyoles

Notícies

Divendres es va celebrar al Club Natació Banyoles una nova edició de la Festa de l´Esport, un acte que té com a objectiu reconèixer els clubs i esportistes que han destacat de manera extraordinària en les seves disciplines esportives, entregar el premi al millor esportista de l´any i el premi forjador de l´esport. 

L´alcalde de Banyoles Miquel Noguer i el regidor d´esports Jordi Congost van felicitar els esportistes, entrenadors, directius i familiars dels diferents clubs esportius de la ciutat que omplien el recinte demostrant que l´esport banyoli està en un excelent moment de forma i és un referent en molts aspectes arreu del pais.   

Aquest any el Club Esportiu Banyoles amb la delegació més nombrosa, va rebre un reconeixement pels equips de la temporada passada alevi A que va aconseguir el subcampionat del MIC i prebenjami A que va aconseguir el campionat de lliga i el premi valors en acció. Els jugadors i els seus entrenadors van rebre un detall de l´Ajuntament de Banyoles. 

Des del Banyoles volem felicitar també a l´Aurora Figueras, millor esportista banyolina de l´any 2015, a Miquel Feixas forjador de l´esport banyoli 2015 i a totes les entitats que dia a dia treballen per l´esport a la nostra ciutat. 


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net