Club Deportiu Banyoles

Notícies

Dissabte a la tarda, en un cap de setmana marcat pel campionat d´Espanya de triatló, el Club Esportiu Banyoles va tornar a jugar de local al camp vell, un dels antics terrenys de joc del nostre club i camp on s´han format moltes generacions de jugadors banyolins.   

Ho va fer en el marc del I Torneig de l´Estany juvenil que va enfrontar el Palamós CF, l´Atlètic Sant Just i els nostres juvenils. Aquest torneig dona el tret de sortida del nostre juvenil que després d´una bona temporada s´ha reforçat per fer un pas endavant a la competició.   

El Palamós CF es va imposar fent valer la seva qualitat i més setmanes de rodatge, el Banyoles va quedar segon classificat i l´Atlètic Sant Just va quedar tercer classificat. Tots els equips van oferir una bona imatge amb gols i jugades de perill i els entrenadors van poder treballar diferents aspectes en plena preparació pel campionat de lliga.   

SUPORT INSTITUCIONAL  

La junta directiva del Banyoles va ser present al torneig, els directius Josep Ardila, Roger Borra i Josep Soldevila van presenciar els diferents partits aixi com també hi era el coordinador de futbol base Hipolito Rodriguez que va seguir atentament el joc desplegat pels nostres jugadors.   

AGRAIMENTS   

En primer lloc volem agrair la participació del degà Palamós CF i de l´Atlètic Sant Just en aquest torneig que volem consolidar en els pròxims anys. També donar les gràcies a les empreses que han col·laborat.     

En segon lloc volem felicitar a en Jordi Tarridas, responsable d´administració i oficina del club que ha liderat l´organització d´aquest torneig per la seva dedicació i per la seva iniciativa.   

Finalment donar les gràcies també a l´Atlètic Club Banyoles per les facilitats que ens han donat per jugar al camp vell i pel servei de bar.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net