Club Deportiu Banyoles

Notícies

Uns 30 socis van assistir el dijous 28 de juliol a l´assamblea ordinària del Club Esportiu Banyoles on es va fer balanç de la temporada anterior i es va informar als socis de les novetats de la temporada que tot just acaba de començar. 

SITUACIÓ ECONÒMICA

El tresorer Pere Prat va explicar als socis els comptes generals de la temporada 2015-2016 que s´han tancat per segon any consecutiu complint amb el pressupost. Això ha estat possible gràcies a una bona gestió d´ingressos i despeses i s´ha fet sense tocar les quotes de socis i futbol base. 

Pel que fa al la temporada vinent s´ha fet un pressupost de contenció, amb l´objectiu de seguir quadrant els comptes. Es manté el pressupost del primer equip i augmenta la partida destinada al futbol base. 

El President Pau Teixidor també va informar als socis que hi ha converses amb els principals creditors del club per arribar a un acord que permeti reduir considerablement el deute actual que seria una gran noticia pel club i per les diferents juntes directives que hi han treballat. 

PRIMER EQUIP

Es va informar als socis de l´incorporació de Toni Sanchez i Angel Bustins al capdavant del primer equip, de les altes i baixes de jugadors i el President va transmetre un missatge d´il·lusió i confiança amb l´equip que s´ha fet per tornar a estar a dalt i ser més competitius que la temporada passada. 

FUTBOL BASE

El directiu de futbol base Josep Ardila va fer balanç del futbol base. va explicar que aquest any s´intentarà potenciar més el juvenil A perquè augmenti el nivell i el número de jugadors que arriben al primer equip i va comentar que poc a poc el Banyoles torna a ser el club referent i els jugadors de Banyoles i comarca volen venir a jugar amb nosaltres. 

AGRAIMENT ALS SOCIS

L´assamblea va acabar amb la petició del president de treballar tots junts per fer més socis, amb l´agraiment en nom de la junta per la confiança i amb el compromis de seguir treballant per promocionar el club en tots els aspectes i disfrutar d´una nova temporada de futbol a Banyoles.  


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net