Club Deportiu Banyoles

Notícies

El passat divendres 20 de maig el prebenjami A va rebre el premi valors que otorguen els consells esportius de les comarques gironines als equips que han obtingut més targetes verdes durant la temporada.  

La targeta verda és una iniciativa que té com a objectiu premiar les accions dins del terreny de joc que fomenten el fair play.   

Pel Club Esportiu Banyoles és un orgull rebre aquest premi ja que la transmissió dels valors de l´esport és un objectiu fonamental de la metodologia del futbol base del club i demostra que també es poden guanyar partits i quedar campions com ha fet el nostre prebenjami A amb bona actitud i respecte cap al rival.   

El diumenge durant el descans del partit del primer equip els nens van ser els protagonistes pujant a la tribuna on van rebre les felicitacions del president Pau Teixidor i el directiu de futbol base Josep Ardila. Volem felicitar als jugadors, a les families i especialment als entrenadors Gaspi Casadevall i Jordi Tarridas que han transmes des del primer dia els valors als nostres jugadors. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net