Club Deportiu Banyoles

Notícies

Dilluns passat es va celebrar la III edició del torneig pre-MIC a Banyoles. Des de les 3 de la tarda fins passades les 9 de la nit es van disputar diferents partits entre els cadets i juvenils dels clubs de la ciutat Club Esportiu Banyoles i Atletic Banyoles contra equips d´arreu del món. Aspire Football Dreams de Qatar, Nsambya d´Uganda, Philipinas Dragons de Filipines i Adeilaide United d´Australia van ser els convidats en aquesta previa del prestigiós torneig MIC que es celebra per setmana santa a la Costa Brava. Més de 300 persones van passar per l´Estadi Municipal per veure els diferents partits, amb molt bon ambient de futbol a la graderia i bons partits a la gespa.   

 

En categoria juvenil l´academia Aspire es va imposar fent valer un joc de combinació a l´Nsambya i a un combatiu juvenil del Banyoles que va fer una molt bona actuació però no va poder resistir l´atac dels africans.   

En categoria cadet el Banyoles va ser superior a l´Adelaide United i va aconseguir la victoria. L´Atlètic Banyoles també va fer una molt bona actuació davant el Philipinas Dragons, amb un joc intens i generant moltes jugades de perill per acabar guanyant el partit de manera clara. L´Aspire es va acabar imposant en categoria cadet guanyant a l´Atletic i demostrant el potencial fisic i tècnic dels jugadors africans.   

Des del Club Esportiu Banyoles volem destacar la resposta de jugadors, families, socis i aficionats del futbol que van omplir la tribuna per donar suport al nostre futbol base i van demostrar una vegada més l´aposta de Banyoles per l´esport.   

SUPORT DE LES INSTITUCIONS   

Diferents institucions van ser presents a l´Estadi Municipal. L´Ajuntament de Banyoles representat per l´alcalde Miquel Noguer i el regidor d´esports Jordi Congost. Els clubs de futbol de la ciutat amb els seus presidents Pau Teixidor i Josep Ignasi Estany i la Federació Catalana de Futbol amb el delegat a Girona Jordi Bonet. També va seguir el torneig a distància el director del MIC Juanjo Rovira, a qui li agraim la seva aposta per celebrar aquests partits a Banyoles.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net