Club Deportiu Banyoles

Notícies

El 26 de març comença aquesta competició de Futbol 7, que cada any és esperada amb il·lusió pels equips de Junts i Endavant, doncs comporta jugar contra altres equips que no són els de la lliga regular de les comarques gironines. Amb el format de set jugadors per equip cal poder comptar amb tots els jugadors per fer front al repte que suposa competir amb dos equips. La fase de grups i les semifinals de la Mediterranean Internacional Cup-Integra es jugaran el dissabte dia 26  al matí a Vidreres i la final a l’estadi de Palamós, a la tarda.   

 

La categoria MIC Integra està dirigida a centres d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i en aquesta 16a edició del torneig ha reunit setze equips de diferents localitats catalanes, les mateixes que l’any passat.   Els participants formaran quatre grups de quatre equips que disputaran la fase classificatòria el dissabte a Vidreres al llarg del matí. El primer classificat de cada grup passarà a les semifinals, que es disputaran també a Vidreres (13.30 h). Els guanyadors optaran al títol a la tarda a l’estadi de Palamós (17.30 h.), després d’una desfilada de tots els participants.   


Des del Club Esportiu Banyoles volem desitjar molta sort a l´equip de Junts i Endavant i posar en valor l´extraordinaria tasca de totes les persones que formen aquesta entitat. Per nosaltres és un orgull poder col·laborar i ens fa molta il·lusió any rere any veure els nois i noies jugar a futbol amb els colors del club. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net