Club Deportiu Banyoles

Notícies

Des del Club Esportiu Banyoles creiem que millorant la formació dels nostres entrenadors i desenvolupant la metodologia d´entrenament que estableix el club aconseguirem que els jugadors del Banyoles aprenguin i competeixin més i millor, això els farà disfrutar i sentir-se futbolistes.

Amb aquesta idea aquest dimecres Raul Agné, entrenador nacional de futbol que ha dirigit diferents equips professionals com el Girona FC, el Cadiz o el Tenerife impartirà una sessió formativa per tots els entrenadors de futbol base del Banyoles acompanyat del seu preparador fisic Toni Masferrer. 

És per això que aquest dimecres no hi haurà els entrenaments habituals ja que dedicarem la tarda a treballar la metodologia i seguir fent passos per millorar la manera d´ensenyar el futbol als nostres jugadors. 

Des de la Junta Directiva volem posar en valor el treball que s´està fent des de l´area esportiva del club. És un treball que requereix constància i que confiem anirà donant fruits en els pròxims mesos i anys. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net