Club Deportiu Banyoles

Notícies

Amb l´objectiu de seguir potenciant el club en tots els aspectes, també en la vessant institucional, una representació de la junta directiva encapçalada pel president Pau Teixidor es va desplaçar dimecres al Camp Nou, acompanyats per l´alcalde de Banyoles Miquel Noguer i els regidors Jordi Congost i Pau Comas.   

La comitiva banyolina va presenciar el partit de copa del rei entre el FC Barcelona i el CF Villanovense des de la llotja presidencial, on després del partit es va fer la recepció amb el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu.   

Les relacions del Banyoles amb el Barça venen de lluny. El primer equip blaugrana va ser present en el partit del 75è aniversari del club, amb Johan Cruyff a la banqueta. Al 2003 el CE Banyoles i el FC Barcelona van disputar un amistós amb Ronaldinho fent màgia a l´estadi municipal. Al 2007 va participar en el torneig de l´estany i en motiu del centenari, el Barça B i els equips de la masia van disputar amistosos amb el nostre futbol base en una experiència magnifica pels nostres jugadors.   

Pel Club Esportiu Banyoles és un orgull poder mantenir aquesta col·laboració amb la primera entitat esportiva de Catalunya. Volem agraïr al president Josep Maria Bartomeu la seva invitació i l´excel·lent tracte rebut per part del FC Barcelona. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net