Club Deportiu Banyoles

Notícies

Superat el període de reclamacions al cents electoral publicat per la Junta Electoral, un total de 133 socis -115 homes i 18 dones- tindran dret a vot en les properes eleccions a la presidència del club, previstes per al 16 de maig -en el cas que es presenti més d'una candidatura. D'aquesta manera, els interessats ja poden obtenir les butlletes per formular la presentació oficial de la seva candidatura, fins al dissabte 7 de maig.

Cal recordar que després del sorteig celebrat dimarts 20 d'abril a la tarda a les oficines del club a l'Estadi Miquel Coromina i Moretó, els socis Xavier Pagès Heras (36), Albert Comas Trayter (39) i Teresa Clavaguera Pujol (67) composen la Junta Electoral que regula la convocatòria d'eleccions a la presidència de l'entitat, previstes inicialment per al 18 de maig -Josep Vilar Callís (91), Josep Grabuleda Bosch (21) i Mercè Pujolar Darné (89) en són els suplents.

El CE Banyoles haurà de cobrir els càrrecs de president, vicepresident, tresorer, secretari i un o més vocals en aquest procés, segons l'article 9 dels estatuts. Entre els dies 30 d'abril i 6 de maig, ambdós inclosos, les candidatures -amb un màxim de 21 membres- podran presentar les seves propostes, també a les oficines de l'entitat -de dilluns a dijous de 16 h a 20.30 h i divendres, de 16 h a 18 h. Els dies 7, 8 i 9 s'han reservat per a la proclamació de candidatures, prèvia a la setmana de campanya electoral i a les eleccions, diumenge 16 de maig de 16.30 h a 18 h a l'Estadi Miquel Coromina. Amb tot, el cas que es presenti una única candidatura, aquesta ha seria proclamada guanyadora el diumenge 9 de maig.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net