Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles (CEB) ja té nou entrenador. Es tracta de Joan Mallart Romero, qui arriba al club de l'estany juntament amb Francesc Moñino Turró, que farà les funcions de segon entrenador i de preparador físic. Els dos s'han compromès fins a final de temporada i aquest dimarts 18 de novembre ja han dirigit el primer entrenament.

Mallart, que té el títol d'entrenador nacional, acumula una àmplia experiència a les banquetes, ja que en la seva trajectòria professional ha estat l'entrenador de la Penya Blaugrana del Poblenou, de l'Associació Esportiva La Casera, del Pont del Príncep, del Peralada, de diversos equips de les categories inferiors de la Unió Esportiva Figueres, de la Fundació Esportiva Figueres, del Cabanes, del Llançà, de l'Esplais de Castelló d'Empúries del Marca de l'Ham.

Al marge del nou responsable tècnic del primer equip, el Banyoles intenta també reforçar la plantilla amb algun futbolista més. Ara mateix s'està cercant en el mercat un migcampista ofensiu, un extrem i un davanter. En els pròxims dies podria haver-hi novetats en aquest sentit.


                                                    Joan Mallart i el seu ajudant, Francesc Moñino

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net