Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles (CEB), que en la jornada anterior va aconseguir la permanència matemàtica, disputarà aquest pròxim diumenge 1 de juny de 2014 el darrer partit de la lliga de Primera Catalana a l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó contra el Peralada, que ja és campió i que, com a tal, rebrà l'homenatge dels jugadors blanc-i-blaus, que li faran el passadís d'honor abans de l'inici de l'enfrontament. L'horari del partit, fixat per la Federació Catalana de Futbol (FCF), serà a les 12 del migdia, i no pas a les cinc de la tarda com era habitual.

Sens dubte, serà un matx molt emotiu. El Club retrà un merescut homenatge als dos entrenadors del primer equip, en Marc Matamala i en Ricard Diaz, que deixen la banqueta del Banyoles després de fer-hi una feina extraordinària, així com al central Xavi Banal, que ha decidit penjar les botes, i al delegat Zakaria El Aouni, que plega després d'anys i panys dedicats en cos i ànima a la institució. Tots mereixen un comiat com cal amb l'escalfor i el reconeixement de la gent de casa.

A la mitja part de l'enfrontament saltarà a la gespa el Benjamí B, format per jugadors nascuts el 2005, que s'ha proclamat recentment campió de la seva competició. Per finalitzar, se servirà un petit refrigeri.


 

                                                                         Marc Matamala

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net