Club Deportiu Banyoles

Notícies

Les seleccions nacionals de Brasil i de Qatar, l'Aspire Football Dreams i el Club Esportiu Banyoles (CEB) de categoria cadet disputaran aquest diumenge 13 d'abril un quadrangular previ a la celebració del MIC (Mediterranean International Cup), un torneig de futbol base de prestigi internacional que enguany arriba a la seva 14a edició i que s'iniciarà el pròxim 16 d'abril. Grans clubs d'arreu del món i futbolistes de primera línia en l'actualitat, com ara Leo Messi, Neymar, Piqué, Cesc Fàbregas, Sergi Busquets, Marc Bartra, Sergi Roberto i Jordi Alba, del Barça, Lucas Leiva, del Liverpool, Víctor Álvarez, de l'Espanyol, Lucas Moura, del Paris Saint Germain o Juan Mata, del Manchester United, han participat en edicions anteriors en un torneig en què sempre s'hi han vist joves promeses amb un nivell tècnic exquisit.

La competició de Banyoles se celebrarà a l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó, i està promoguda pel mateix CEB, l’Ajuntament i l'organització del MIC. Molts dels equips que participen en el MIC, a causa del seu caire internacional, solen arribar uns dies abans de l'inici de la competició, i precisament aquesta circumstància ha fet possible que la ciutat de Banyoles pugui acollir una competició espectacular. L'alcalde, Miquel Noguer, ha remarcat que el torneig "encaixa perfectament amb la filosofia de la ciutat en l'àmbit esportiu".


                    Presentació del quadrangular, amb representants del CEB, de l'Ajuntament i del MIC.


Els socis, pares, jugadors i entrenadors del Club Esportiu Banyoles només hauran de pagar un euro per accedir al camp, mentre que la resta de gent n'haurà de pagar dos. Amb l'entrada, s'obté un val de dos euros per la botiga PODIUM de Banyoles. Tothom que aprofiti aquest descompte entrarà en un sorteig d'una samarreta del Barça. Sens dubte, es tracta d'una excel·lent oportunitat per gaudir de futbol de gran qualitat a casa nostra i a un preu irrisori. OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net