Club Deportiu Banyoles

NotíciesBenvolgut soci,

El passat dia 17 de febrer, en la darrera trobada de la junta directiva, vaig deixar el càrrec de president del Club Esportiu Banyoles. Ha estat una etapa de la meva vida que tanco amb honor i satisfacció després d’encapçalar durant quatre anys un projecte engrescador en companyia d’un grup humà excepcional. Tot cicle té un final i crec que el meu ha arribat. Per motius personals, no puc dedicar al Club tot el temps que jo voldria i per això considero que és el moment idoni per a què una altra persona es faci càrrec d’aquesta institució centenària. Des d’aquí vull desitjar tota la sort del món al nou president i a la seva junta directiva i els animo perquè amb el seu esforç continuïn l'embranzida que ens ha portat a retornar el Club al lloc on es mereix, sense oblidar que encara queda molta feina per fer.

És impossible resumir totes les vivències i tots els records que s'acumulen a la meva memòria durant aquests anys. N'hi ha hagut molts de bons i alguns de no tant, però us puc assegurar que totes les experiències han estat sempre enriquidores. He intentat en tot moment ser honest, lleial al meu càrrec i a l'entitat a qui representava, esforçant-me al màxim en la meva feina per aconseguir-ho. De ben segur que he comès errors i des d'aquí també voldria demanar disculpes a tots aquells que no han vist satisfetes les seves expectatives en la meva tasca, però tot i així deixo la presidència amb la sensació que el Club ha fet un pas endavant i això, sens dubte, és el més important.

Vull agrair a tothom el suport que m'heu donat per dirigir el Banyoles de la millor manera que he sabut, en especial a tots el membres de la junta directiva que, a part de companys i amics, han estat al meu costat incondicionalment en tot aquest temps treballant per fer més gran cada dia el nostre Club. També a vosaltres com a socis us vull agrair el vostre suport i us encoratjo a continuar treballant en la mateixa línia que fins ara perquè queda molt per fer, i només amb la col·laboració de tots el Club podrà continuar creixent.

No em vull oblidar dels qui van confiar en mi per nomenar-me president i a tots els meus amics i familiars que han estat al meu costat en els bons i en els mal moments.

Ha estat un veritable plaer i un orgull haver pogut dirigir el destí del nostre Club durant tot aquest temps.     

Moltes gràcies i fins sempre!       

Jordi Omedes i MasgrauBenvolgut soci,     

Continuant amb la carta d'en Jordi, només vull dir que com a vicepresident del Club haig de passar a ser el nou president perquè així hi obliga tant la normativa com els Estatuts. En primer lloc vull agrair tota la feina feta per en Jordi, la qual, sens dubte, crec que passarà a la història, sobretot per haver sabut redreçar un Club que, quan ens el vam trobar, estava a punt de desaparèixer.

Per a aquesta nova etapa compto amb l'ajut i el suport de tota la junta. Seguirem actuant tal com hem fet fins ara, prioritzant, per sobre de tot, el tema econòmic, que com és sabut condiciona i molt el funcionament de qualsevol institució. L'organigrama continuarà pràcticament igual, amb en Joan Fauró de vicepresident i amb els mateixos responsables de les corresponents àrees. 

En definitiva, en Jordi ens deixa per motius estrictament professionals, però la junta continua amb la mateixa empenta que sempre.   

Una salutació!     

Xavier Pagès i Heras

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net