Club Deportiu Banyoles

Notícies

Emotiu, en essència, de breu durada i farcit d’agraïments. Així va ésser la cloenda dels actes de celebració dels cent anys de vida del Club Esportiu Banyoles (CEB), duta a terme aquest passat divendres 17 de gener de 2014 a l’Auditori de l’Ateneu. El president i el vicepresident del Club, Jordi Omedes i Joan Faurò, respectivament, van ésser els conductors d’una vetllada convertida a propòsit en un passeig visual per recordar tots i cadascun dels capítols d’una commemoració marcada per la ferma voluntat d’atorgar el mèrit a qui realment el mereixia, enmig d’una delicada conjuntura econòmica que va aconsellar fer cada pas dins els marges més estrictes d’austeritat.

Omedes i Fauró van protagonitzar un diàleg amè, esquitxat per moments còmics i distesos, fent memòria de tots els esdeveniments ocorreguts durant el Centenari, posant l’èmfasi en destacar les persones que més s’han implicat en la causa. Com per exemple, Miquel Torrent, autor del DVD del Centenari, l’obra mestra del festeig, o Isabel Oliver, la responsable del disseny del logo. "La veritat és que ens ho hem passat molt bé. Ens hem esforçat al màxim per a que la celebració del Centenari fos digna, i crec que ho hem aconseguit", va subratllar Fauró. Per la seva banda, Omedes va destacar "la medalla d’or de la ciutat que es va concedir al Club. És el màxim reconeixement al qual podíem aspirar i n’estem molt orgullosos"

Vídeo

Abans de la projecció d’un vídeo d’uns 15 minuts recull d’imatges dels actes del Centenari, va prendre la paraula l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer. "El Centenari ens ha passat volant. Aquest és bon senyal. Els actes s’han fet de manera sòbria, austera, treballada, solidària, social i amb sentiment, i s’hi ha implicat a molta gent. Felicitats a tots, perquè ha estat una celebració molt digna". Una pluja de confeti i el llançament de pilotes al públic van servir per cloure un acte senzill, tendra, agraït, de remembrança a una festa gran que ja s’ha acabat. La vida del Club, no obstant, continua perquè queden moltes pàgines encara per escriure fins al proper aniversari. Però aquesta ja serà una altra història... 


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net