Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dissabte 30 de novembre de 2013 no ha estat un dia qualsevol per als tres equips més petits del Club Esportiu Banyoles (CEB). Els joves futbolistes del pre-benjamí C, del pre-benjamí D i del pre-benjamí E s'han desplaçat a primera hora del matí en direcció a Barcelona, on han complert un somni. Després de reposar forces amb un bon esmorzar, l'expedició al complert, composta per unes 170 persones entre jugadors, entrenadors i familiars, ha pogut fer el tour Camp Nou Experience, que permet fer una passejada per la sala de premsa, el vestidor visitant, les cabines de retransmissió de ràdios i televisions, el túnel d'accés al terreny de joc i, finalment, la catifa verda de l'estadi blaugrana.

Gràcies a les invitacions cursades pel mateix Barça, una cordialitat que el CEB agraeix especialment, els expedicionaris han pogut visitar també el Museu del Club, on s'han fet fotografies, per exemple, amb les quatre Champions conquerides pel club blaugrana en la seva història o amb les pilotes i botes d'or guanyades per Leo Messi.

Amistosos

Per acabar d'arrodonir una diada il·lusionant, a les dues en punt del migdia els tres equips blanc-i-blaus s'han enfrontat als tres equips del Barça de la seva categoria, demostrant fil per randa la filosofia futbolística i els valors esportius que promou el club de l'Estany. Fidels a una idea de joc, els tres Banyoles han intentat posar la pilota a la gespa, tocar-la amb velocitat emprant combinacions curtes i ésser directes de cara a gol. Per tot plegat, els responsables tècnics de la FCBEscola han felicitat els nostres equips per la bona imatge mostrada dins i fora del terreny de joc.

Malgrat que la pluja ha fet acte de presència just després d'acabar els amistosos programats i que el fred, a partir d'aleshores, ha estat més intens, res ha pogut esborrar el somriure de satisfacció dels rostres dels jugadors del Banyoles que, després de dinar, han pujat novament a l'autocar que els havia de tornar cansats, però satisfets. I just a partir d'aquell moment ja han començat a reviure un dia que no oblidaran mai...


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net