Club Deportiu Banyoles

Notícies

Prop de 270 futbolistes, i els respectius entrenadors, pertanyents als 19 equips del Club Esportiu Banyoles (CEB) van fer la seva posada de llarg durant la tarda d'aquest passat diumenge 6 d'octubre de 2013, en una presentació lluïda i emotiva que els més petits retindran en la memòria com un record inesborrable durant molt de temps. I és que la il·lusió de vestir-se de curt, desfilar amb els companys per la gespa i saludar a la graderia, on es trobaven els pares i familiars, va fer que la mainada fos la gran protagonista d'una festa de tots, però força més especial per als més menuts. 

Com estava previst, a les quatre de la tarda va començar l'acte amb la sortida esglaonada al terreny de joc de totes les plantilles del Club. El primer equip va ser l'últim en ésser anunciat i els seus jugadors i el cos tècnic van saludar als més joves picant-los les mans. 

Parlaments

En absència del president Jordi Omedes, va prendre la paraula el vicepresident Joan Fauró, que va instar a tots els jugadors i també als entrenadors a treballar de valent i exigir-se el màxim per millorar cada dia. Tanmateix, Fauró va demanar tothom que deixés alt el nom del Club allà on anés mostrant-se de manera educada i cortès. Per la seva banda, l'alcalde de la ciutat, Miquel Noguer, va anunciar que el consistori continuarà millorant les instal·lacions de l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó. L'anècdota la va protagonitzar el jove futbolista de la pedrera escollit per dirigir-se al públic. En un moment de sinceritat infantil, va demanar a la directiva que convidés l'equip a "berenar" cada cop que facin les coses bé.

Després que tots els equips es fessin la fotografia oficial amb la pilota del Centenari, es va servir una xocolatada i, poc després, va començar el partit del Banyoles contra la Jonquera (1-1), amb una assistència de públic considerable a les grades i un gran ambient.
Més fotografies:

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net