Club Deportiu Banyoles

Notícies

El partit del Centenari, un dels actes centrals de celebració dels cents anys d’història del Club Esportiu Banyoles (CEB), va ésser una festa que van compartir les prop de 1.500 persones que es van aplegar el dilluns 12 d’agost a les grades de l’estadi municipal Miquel Coromina i Moretó. Una nit històrica, per recordar, plena de reconeixements, de records i de bon futbol, en la que el resultat final entre el Banyoles i el Barca B (0-2) va ser el de menys.

A les nou en punt de la nit, el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, va fer entrega al president del Banyoles, Jordi Omedes, del trofeu de millor equip de Segona Catalana de la temporada 2012-13 i una samarreta de la selecció catalana. Per la seva banda, Omedes va obsequiar Subies amb un pòster commemoratiu del partit del Centenari en una edició numerada i segellada per Correus. El mateix regal va rebre Josep Contreras, directiu del Futbol Club Barcelona (FCB), en agraïment per la col·laboració en l'organització d’aquesta efemèride. A la mitja part, el president blanc-i-blau va repetir l’acte, aquest cop amb el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, i amb l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer.

Brindis i gelat per a tothom

Un cop acabat el matx, i després que el capità del Barça B Ilie Sánchez pugés a la tribuna d’autoritats a recollir el trofeu com a vencedor del partit del Centenari, el Banyoles va voler agrair també la participació dels àrbitres Alfons Alvarez Izquierdo i Xavier Aguilar Rodriguez, que xiulen a Primera Divisió, i Ramon Garcia Salas i Pere Barceló Roca, de Segona Divisió, entregant-los també els pòsters commemoratius. Paral·lelament, en una pantalla ubicada a l’entrada de l’estadi, es va iniciar la projecció del DVD de fotografies del Centenari i a les 12 de la nit en punt es va fer un brindis amb cava i es va obsequiar tothom amb un gelat per commemorar la inscripció del Club Esportiu Banyoles que data del 13 d’agost de 1913.

Pel que fa al partit, els homes de Marc Matamala, malgrat la superioritat del Barça B, van plantar cara i van jugar de tu a tu al conjunt blaugrana dirigit per Eusebio Sacristán. No va ser fins al tram final de l’enfrontament quan els visitants, gràcies a l’encert de Joan Roman (68’) i Dani Nieto (75’, de penal), van aconseguir fer caure la balança cap al seu costat.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net