Club Deportiu Banyoles

Notícies

En un iniciativa emmarcada en els actes de celebració del Centenari, aquest passat divendres 19 d'abril de 2013 s'ha dut a terme, a la sala d'exposicions Puntal d'Arts de la Fundació Lluís Coromina, la subhasta de les 25 obres d'art cedides per artistes locals, els beneficis de la qual aniran destinats, una part al Club Esportiu Banyoles (CEB), i una altra part a entitats locals sense afany de lucre que promouen la pràctica de l'esport com a element d'integració de persones amb discapacitats físiques i psíquiques. 

La mostra ha estat oberta al públic des del passat 5 d'abril i s'hi ha pogut veure material de Xicu Cabanyes, Barraca, Joan Comalat, Rosa Oliver, Curto, Palau Juncà, Olga Pérez, Roser Brugada, Tabuenca, Jaume Geli, Soco, Lluis Roura, Isabel Alejandro, Rosa Pagès, Pepe Duran, Raimon Mercader, Abdon Compta, Jordi Gimferrer, Xarly, Dolors Hugues, Fina Canadell, Kitu Pau, Lídia Masllorens i Blanca Alòs.

Gran acollida

La subhasta, que s'ha iniciat amb uns preus molt baixos respecte a la cotització real de les peces, ha estat un èxit, ja que el 70 per cent de les obres s'han adjudicat. L'entrega als nous propietaris es farà el proper diumenge 12 de maig durant el partit que el Banyoles disputarà a l'Estadi Municipal Miquel Coromina contra el Base Roses. Així mateix, també es farà entrega de les aportacions solidàries a les entitats beneficiades.

Cliqueu aquí si no podeu visualitzar les fotografies.

[+]

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net