Club Deportiu Banyoles

Notícies

Un any més arriben les festes de nadal i des del Club Esportiu Banyoles ho volem celebrar amb activitats on compartim moments junts fora del terreny de joc. Aprofitem per donar les gràcies a tothom que fa possible amb la seva col·laboració aquestes activitats.

XOCOLATADA PELS MÉS PETITS DE LA CASA

El dimarts 19 i el dimecres 20 després dels entrenaments els jugadors de futbol 7 han gaudit d'una xocolatada. Amb els nens i també amb els més grans ja se sap que la xocolata no falla mai i menys en dies de fred. 

SOPAR D'ENTRENADORS

Aquesta setmana també es celebrarà el tradicional sopar de nadal amb els entrenadors i responsables de l'area esportiva del club. Un acte que permet reunir al voltant d'una taula una gran part de les persones que dia rere dia treballen en la formació dels nostres jugadors.

GRAN QUINA DE NADAL

En els propers dies també donarem el tret de sortida a les quines, començant el proper dissabte 23 a les 17.00 amb la quina del futbolista, un dia dedicat especialment als nens amb regals com camisetes i botes signades, pilotes, entrades al Camp Nou i Montilivi i moltes coses més. Properament informarem dels dies i horaris de totes les quines.

Finalment des de la junta directiva us volem desitjar un bon nadal i feliç 2018!


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net