Club Deportiu Banyoles

Notícies

Ahir es va celebrar la 48º edició del Torneig de l´Estany, un any més amb la presència de l´UE Olot i l´UE Figueres que formaven el cartell juntament amb el primer equip del Banyoles. Unes 500 persones van passar al llarg de la nit per un Estadi Municipal que feia goig en el que és un dels dies senyalats del club cada estiu. 

MOLT D´ORDRE, POCS GOLS

Els partits no es van destacar pels gols sinó per l´ordre tàctic i defensiu dels tres equips que va complicar les coses als davanters per poder perforar la porteria. Tots tres equips van demostrar solidesa defensiva, aspecte important a les diferents categories on competiran (segona b, tercera i primera catalana). 

L´OLOT, REPETEIX CAMPIONAT

L´Olot s´ha acostumat a guanyar el Torneig de l´Estany. Per tercer any consecutiu els de Martin Posse, s´han proclamat campions ja que han estat l´equip més encertat a la tanda de penals. Aquest any l´encarregat de rebre el trofeu de mans de l´alcalde Miquel Noguer ha estat el capità Jose Martinez. 

EL BANYOLES VA AGAFANT FORMA

El primer equip tot just fa una setmana que va iniciar els entrenaments i sota la direcció d´Adam Fontes i el cos tècnic va agafant la forma fisica i els conceptes tàctics per afrontar la temporada a primera catalana. Ahir vam poder veure intensitat en diferents fases del joc, destacant la presència en atac del capità Ignasi Massó i les bones intervencions del porter del Juvenil A Carlos Herrera.

RECONEIXEMENT A L´ALEX GRANELL

Des del Banyoles vam voler aprofitar el Torneig de l´Estany per fer un reconeixement a l´Alex Granell, exjugador del club que enguany debutarà a primera divisió amb el Girona FC. L´Alex va debutar a tercera amb nosaltres i després ha signat una trajectòria ascendent fins arribar a la màxima categoria. El President Pau Teixidor li va fer entrega d´una placa i Granell va rebre un fort aplaudiment del públic banyoli que omplia la tribuna. Enhorabona Alex! 

Acabem l´edició 48 i ja pensem en la 49, moltes gràcies a tothom per acompanyar-nos i fins l´any que ve! 

 OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net