Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dimarts al vespre la plantilla, cos tècnic i junta directiva del Club Esportiu Banyoles van participar a l´acte institucional a l´Ajuntament de Banyoles per oferir el campionat de lliga a la ciutat i tancar les celebracions de l´ascens assolit pel primer equip blanc i blau. 

L´alcalde de Banyoles Miquel Noguer i el regidor d´esports Jordi Congost van rebre a la comitiva blanc i blava a la sala de plens del consistori on es va fer entrega a tots els presents d´un rellotge commemoratiu amb l´escut del club gravat.

Miquel Noguer va refermar el compromis i suport de l´Ajuntament al club i va dirigir unes paraules de felicitació als jugadors per l´exit assolit i per haver deixat ben alt el nom de Banyoles, al cos tècnic per la dedicació i l´esforç d´haver aconseguit el campionat i a la junta directiva per la tasca d´estabilitzar el club i tornar-lo a la categoria que es mereix el futbol de la ciutat. 

El president Pau Teixidor va agrair públicament el suport de l´Ajuntament i es va mostrar molt content de poder oferir un campionat de lliga i un ascens a la ciutat de Banyoles. 

Com a entitat esportiva més antiga de la ciutat i la comarca serà un honor tornar a dur el nom de Banyoles per tots els camps de Catalunya. 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net