Club Deportiu Banyoles

Notícies

MIC FOOTBALL 7   

El Benjami A participarà per primera vegada al prestigiós MIC Football 7 que es celebra aquest cap de setmana a Andorra. L´equip entrenat per en Ricard Diaz acompanyat de les families es desplaça al pais dels pirineus per viure aquesta experiència i tancar una bona temporada a preferent.  

El Benjami A debutarà en la fase de grups jugant contra el RCD Espanyol, el plat fort i un dels rivals de més nivell que participen en aquest torneig internacional. Després d´uns anys sense enfrontar-nos, els benjamins podran disfrutar d´un partit contra l´equip perico que sens dubte tindrà com a objectiu guanyar el torneig.   

TORNEIG EL COLLELL 

Un combinat d´alevins de segon any participarà a les instal·lacions del Collell en un torneig molt atractiu amb futbol i altres activitats de lleure i convivència. Els jugadors dormiran a les instal·lacions i podran disfrutar de dos dies junts per reforçar la pinya de cares a la temporada vinent on s´estrenaran al futbol 11.   

FIGUERES, MATARÓ, PETITS GLADIADORS, FARNERS…

Tots els equips de futbol 7 participaran en algun torneig abans de finalitzar la temporada. Aixi doncs els colors  del Club Esportiu Banyoles seran presents a molts camps i qui sap si repetirem els èxits de l´any passat on l´Alevi A i el Prebenjami A van tornar a casa amb la copa de campions.   

Volem desitjar molta sort a tots i destacar la feina feta en aquest sentit tant dels directius, coordinadors com entrenadors per fer possible la participació dels nostres jugadors en els diferents torneigs. Som-hi Banyoles! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net