Club Deportiu Banyoles

Notícies

La Junta Directiva del Club Esportiu Banyoles ha escollit a Adam Fontes com a entrenador del primer equip blanc i blau en substitució de Toni Sánchez.   

Fontes, començarà una nova etapa a les banquetes després de 5 temporades com a director esportiu de la Unió Esportiva Figueres, on va liderar la consolidació de l´Unió a la tercera divisió nacional i la creació d´una estructura tècnica i un model de joc que ha permès al Figueres tornar a ser un club referent tant en futbol base com en primer equip.   

La Junta Directiva valora molt positivament l´ampli coneixement que té Adam Fontes de les categories de primera catalana i tercera divisió i la seva predisposició per aportar els seus coneixements i experiència també al futbol base del club.   

Fontes ja treballa des d´avui mateix en la confecció d´una plantilla competitiva a primera catalana i en les properes setmanes anirem informant de les renovacions, incorporacions i el cos tècnic que l´acompanyarà en aquest retorn a una categoria que esperem amb il·lusió.   

AGRAIMENT A TONI SÁNCHEZ   

Toni Sánchez finalitza una etapa de dues temporades al Banyoles on ha dirigit el juvenil A i el primer equip amb el que ha assolit l´objectiu de l´ascens. Volem agrair-li la professionalitat que ha demostrat en tot moment i desitjar-li exits en el futur.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net