Club Deportiu Banyoles

Notícies

Jugadors, jugadores, pares i mares:

Estem a punt de començar una nova temporada i amb ella nous reptes i il·lusions que des del Club Esportiu Banyoles estem preparats per assumir.

Com ja heu vist, durant aquestes últimes setmanes s'ha iniciat els entrenaments de les diferents categories i que acabaran per configurar les plantilles definitives dels equips.

És en aquests moments on, ja sigui pel nivell dels jugadors, ja sigui pel seu grau de motivació i actitud, ja sigui per les seves aptituds i qualitats, que els nois i noies aniran formant part d'un o altre equip. Tots aquests criteris están pensats per equilibrar plantilles, mantenir categories, per intentar fer créixer a nivell esportiu els jugadors.

Des de la nostra entitat sempre hem intentat transmetre (unes vegades amb més èxit que d'altres) el missatge de que TOTS els jugadors que formen part del CE Banyoles són importants i que el fet  de que estiguin en un equip o un altre és completament circumstancial de la situació en un moment determinat i que pot veure's alterada durant el transcurs de la temporada, segons vagin evolucionant els nens, la competició i els equips.

A la vegada us comuniquem i us convidem a la presentació de totes les plantilles del nostre CE Banyoles que tindrà lloc el proper dia 5 d'octubre. En breu us podrem confirmar l'hora.

També us comuniquem que s'estan preparant un seguit de xerrades informatives per a jugadors i pares que esperem que siguin del vostre interès.

Us anirem informant de totes aquestes i d'altres activitats, pels canals habituals del Club: entrenadors, panells informatius, web, mail o bé a les nostres oficines.

Esperant retrobar-nos ben aviat, rebeu una cordial salutació

Junta directiva CE Banyoles

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net