Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dissabte aprofitant l´aturada de les competicions el Benjami A i el Benjami C s´han desplaçat a Barcelona per jugar un partit amistós contra la FCBEscola. Els partits han tingut lloc als històrics camps del miniestadi, uns terrenys de joc on es formaven els jugadors de la Masia abans de la construcció de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

Els nostres benjamins s´ho han passat molt bé i han pogut oferir un bon futbol contra els jugadors blaugranes que destacaven per la seva qualitat tècnica i el bon posicionament al camp. El benjami A ha pogut assolir la victoria per 3-4 en un partit molt disputat i el Benjami C ha tingut fases de molt bon futbol i detalls de qualitat tot i veure´s superat per 6-2. 

UN DIA DIFERENT

Els jugadors i les families han viscut un dia de futbol diferent, amb un sol esplendid. En primer lloc desplaçant-se fins a Barcelona amb autocar, canviant-se als vestidors del miniestadi i disfrutant d´una estona de jocs a l´esplanada del Camp Nou amb l´imponent estadi al seu costat.

SUPORT INSTITUCIONAL

El directiu de futbol base Josep Ardila i el coordinador de futbol 7 Jordi Tarridas també han acompanyat als jugadors en aquest dia especial. Tots dos en fan una valoració molt positiva ja que pels jugadors és una bona experiència i pel club és un honor que el FC Barcelona ens convidi any rere any a visitar-los per jugar aquests partits. 

Cal destacar la bona relació entre el Club Esportiu Banyoles i el Futbol Club Barcelona, gràcies a la qual podem fer realitat partits com els que hem disputat avui. Fins l´any que ve!  


OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net