Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles ha superat la xifra de 150 socis i ha augmentat un 30% la massa social amb la que es va iniciar la temporada. Des de la junta directiva ho valorem positivament i donem les gràcies a tota la gent que ens dona suport, però encara estem lluny d´aconseguir els 200 socis. 

Us volem recordar que des d´aquesta temporada tots els socis i socies del Banyoles tenen descomptes a més de 20 establiments de la ciutat. 

També estem treballant per fer més atractiu el futbol de casa nostra, sembrant en el futbol base per recollir futurs jugadors pel primer equip, hem posat en marxa la Copa Pla de l´Estany que va ser un èxit esportiu i social amb tots els clubs i aficions de la comarca disputant un torneig a l´Estadi Municipal i en els propers anys formarem un primer equip fort per tornar a les categories més altes del futbol català. 

Per 65 euros pots formar part del club centenari de Banyoles i pels més joves de 25 anys per només 30 euros. Disfruta del futbol de casa nostra, fes-te soci del Banyoles!

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net