Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles (CEB) va presentar el DVD del Centenari els dies 21, 22 i 23 de maig de 2013 focalitzant les tres sessions als diferents públics que conformen el Club (institucions, col·laboradors, socis, aficionats, jugadors, entrenadors, ex jugadors i tècnics, etc) per tal que ningú s'ho perdés. I ho va aconseguir amb escreix. L’Auditori de l’Ateneu es va omplir de gom a gom les tres nits programades. 

La presentació del dimarts 21 es va destinar a institucions, socis, col·laboradors, clubs esportius de la ciutat i clubs de futbol de la comarca, i hi van assistir, entre d'altres personalitats, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, el representant de la UFEC a Girona, Lluís Barba, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.

El DVD 

La secretària del CEB, Tere Clavaguera, va introduir l'acte abans que Miquel Torrent, l'encarregat de reunir les prop de 1.000 instantànies que s'hi poden veure, fes una petita demostració del seu funcionament. Posteriorment, Torrent va endegar un breu recorregut històric pels nou terrenys de joc que ha tingut el Banyoles en els seus cent anys d'existència, amb un discurs amè i distès, que va agradar a tothom. "Com podeu veure, això no és un llibre, és molt més que un llibre. No és fàcil explicar 100 anys d'història en 1.000 fotografies. N'he hagut de veure vora 4.000, d'imatges, i entrevistar-me amb cent persones durant gairebé un any i mig", va explicar Miquel Torrent, Manto, ex jugador del Banyoles.

L'elaboració del DVD ha comptat amb la col·laboració de desenes de persones que han prestat el seu testimoni o, fins i tot, objectes, fotografies i records. El president del Club, Jordi Omedes, va entregar la peça especialment dissenyada pel Centenari a Miquel Torrent en agraïment "a la feina ben feta i desinteressada", mentre que el president de la Federació Catalana, Andreu Subies, va felicitar la directiva del Banyoles per com està celebrant el Centenari "en una època complicada econòmicament". A més a més, Subies va ressaltar que els clubs de futbol serveixen en l'actualitat per transmetre "uns valors que sembla que s'han perdut" i va finalitzar destacant el treball que desenvolupa el Banyoles des de la base i el fet de gaudir d'equips amateurs de gran qualitat integrats per gent de casa. Per la seva banda, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va tancar la vetllada agraint novament la dedicació del Club per fer que els actes de celebració del Centenari "facin que tota la ciutat es senti orgullosa del seu club de futbol".

El dimecres 22 i el dijous 23, la presentació de Miquel Torrent es va haver d'adaptar a un públic majoritàriament infantil, ja que molts nens i nenes dels equips de base del Club no es van voler perdre aquest esdeveniment i el que va venir a continuació: l'estrena de les noves samarretes que lluiran els equips del Banyoles a partir de l'any vinent.                          Veure la notícia a BanyolesTV.cat

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net