Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest any els reis ens han portat regals en forma d'una segona equipació pel primer equip gràcies a la col·laboració amb els Banys Vells. La marca Adidas, proveïdor oficial del primer equip, ha fabricat un disseny que manté el tradicional color groc de la segona equipació combinat amb detalls del blau característic del club.   

La setmana passada es va dur a terme la presentació de l'equipació en un acte als Banys Vells, un conegut establiment de la ciutat que recentment ha començat una nova etapa amb un nou equip al capdavant i que es troba en un entorn privilegiat amb vistes úniques a l'estany.   

L'acte de presentació va comptar amb la presència de jugadors del primer equip, el president del Club Esportiu Banyoles Pau Teixidor i el responsable dels Banys Vells Quim Crespo.

DE LA MÀ DE LES EMPRESES DE LA CIUTAT   

Des del Club Esportiu Banyoles volem agrair públicament el suport dels Banys Vells en aquesta iniciativa així com la col·laboració de les més de 30 empreses i comerços, majoritàriament de Banyoles i el Pla de l'Estany, que col·laboren amb el club i que fan possible les nostres activitats. 


Us deixem la noticia de TV Banyoles


[+]

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net