Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dijous es va celebrar, amb l´assistència d´uns 30 socis, l´assemblea ordinària del Club Esportiu Banyoles on es va fer balanç de la temporada passada, es va donar compte als socis de les actuacions de la junta directiva i es va presentar la temporada 2017-2018. A continuació us informem dels principals aspectes que es van tractar. 

SITUACIÓ ECONÒMICA, ESTABILITAT I CONTROL EN LA GESTIÓ 

El tresorer Pere Prat va explicar als socis els comptes generals de la temporada 2016-2017 que per tercer any consecutiu es tanquen quadrant amb el pressupost, tot i haver afrontat una inversió important en millores a les instal·lacions i augmentat la partida destinada a l´àrea esportiva.

Pel que fa a la temporada vinent per primer cop des de fa uns quants anys el pressupost del club augmenta tant en la partida destinada al futbol base com en el primer equip, que ha assolit l´ascens a primera catalana. Pere Prat va informar als socis que aquest augment s´ha fet seguint la linia d´actuació de la junta directiva que es basa en un control estricte de la despesa, complir amb tots els compromisos econòmics i no generar deute al club.  

PRIMER EQUIP, TORNEM A PRIMERA

El president Pau Teixidor va iniciar l´informe del primer equip compartint amb els socis la satisfacció d´haver aconseguit un dels objectius de la junta directiva que era retornar l´equip a primera catalana, una categoria que aquesta temporada es preveu molt atractiva i competitiva amb equips històrics del futbol català. 

Es va informar als socis de les altes, baixes i renovacions del primer equip i dels partits de pretemporada (pròximament en tindreu tota l´informació a la web i xarxes socials del club) 

FUTBOL BASE, PRESENT I FUTUR DEL CLUB

El directiu de futbol base Josep Ardila va donar compte als socis de les actuacions a un futbol base que creix en jugadors i estructura tècnica. Aquesta temporada s´han reforçat els equips i el cos tècnic per aconseguir equips més competitius a través d´una formació amb més recursos i atenció en tots els aspectes que ajuden al jugador a aprendre i competir millor. 

També es va traslladar als socis la satisfacció de la junta directiva per haver aconseguit tornar a ser el club de referència a la comarca en futbol base i la creixent demanda dels nens i les families per venir a jugar al Banyoles. 

Pel que fa a la temporada 2017-2018 es va informar de l´organització del II Torneig de l´Estany Juvenil (al setembre tindreu tota l´informació), de l´objectiu d´assolir l´ascens del Juvenil A a preferent i que es seguirà treballant en la mateixa direcció per seguir avançant en un futbol base que creix amb il·lusió i força. 

MÉS ACTIVITATS, RENDIMENT SOCIAL I ECONÒMIC

Aquesta temporada s´han posat en marxa diverses iniciatives i s´han potenciat d´altres que ja es venien organitzant per augmentar el rendiment social i econòmic. Estem parlant de la quina del futbol base, els campus de nadal i d´estiu o la recuperació de la festa de final de temporada. 

També s´han establert unes tarifes i procediment de lloguer de les instal·lacions que està funcionant molt bé i enguany tornem a acollir campus base i estades d´altres clubs que venen a entrenar a Banyoles i que generen ingressos al club i a la ciutat. 

CAMPANYA DE SOCIS 2017-2018

El directiu de l´àrea social Gerard Teixidor ha presentat als socis la campanya 2017-2018 amb algunes novetats. S´ha proposat als socis un augment de 10€ del preu del carnet, que ha estat aprovat per unanimitat. Per compensar-ho i amb l´objectiu de promoure l´augment de la massa social es mantenen els descomptes pels socis a empreses i comerços de Banyoles i hi ha nous avantatges com un descompte de 10€ al seu carnet per cada soci que porti un soci nou. (teniu tota l´informació a la web i pròximament presentarem públicament la campanya)

Gerard Teixidor ha informat que el club està al voltant dels 150 socis i que és fonamental créixer en aquest aspecte per tenir un club més fort socialment. 

Per acabar el president Pau Teixidor ha agrait als socis el compromís amb el club, els ha demanat la col·laboració per augmentar la massa social i s´ha mostrat il·lusionat amb la temporada que comença. 

Seguim! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net