Club Deportiu Banyoles

Notícies

La setmana passada va iniciar els entrenaments el Cadet A, aquesta setmana es el torn del juvenil A, cadet B, infantils i alevins i el dia 6 ho faran els petits de la casa. 

Els coordinadors Hipolito Rodriguez i Rafel Torrent presentaran en els propers dies als entrenadors la metodologia, els continguts i els objectius pels diferents equips que s´han anat treballant des de l´area esportiva del club per fer possible l´unificació de criteris per formar als nostres jugadors. 

En les properes setmanes també es tancaran les plantilles i convocarem a les families a les reunions informatives dels diferents equips per presentar la temporada i els entrenadors. 

Comencem una nova temporada amb molta il·lusió i ganes de retrobar-nos amb els nostres jugadors per ensenyar-los i disfrutar junts del futbol. Som-hi!

HORARI D´ATENCIÓ AL PÚBLIC

Amb la voluntat de millorar l´atenció a les families aquesta temporada en Jordi Tarridas serà el responsable de l´oficina del club i us atendrà pels diferents tràmits, consultes o qualsevol dubte que tingueu. L´horari d´atenció al públic serà els dimecres de 19.00 a 20.00. Recordeu també que teniu a la vostra disposició el correu electrònic info@cebanyoles.net

ÀREA ESPORTIVA

Us informem també com ha quedat estructurada l´area esportiva i els responsables despres dels diferents canvis respecte la temporada passada

Josep Ardila, Directiu de futbol base

Hipolito Rodriguez, Coordinador de futbol base

Rafel Torrent, Coordinador de futbol 7 (escoleta, prebenjamins i benjamins) 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net