Club Deportiu Banyoles

Notícies

El Club Esportiu Banyoles (CEB) és el primer campió de la Copa Pla de l'Estany, una competició organitzada conjuntament amb tots els clubs de futbol de la comarca i que ha estat un èxit de participació i de públic dissabte 29 d'agost, dia en què es van disputar els partits de quarts de final, i diumenge 30, quan van tenir lloc les semifinals i les finals. El conjunt blanc-i-blau es va imposar en la final al Porqueres als penals (3-2) després que els 60 minuts reglamentaris (dos parts de 30 minuts) acabessin en empat a zero.

Els resultats de quarts de final van ésser els següents: Banyoles - Cornellà, 4-0; Atlètic - Sant Miquel, 2-1; Fontcoberta - Camós, 0-1 i Porqueres - Serinyà, 3-1. Per tant, les semifinals van tenir aquests aparellaments: Cornellà - Fontcoberta, 1-1 (3-4 als penals); Sant Miquel - Serinyà, 0-1; Banyoles - Camós, 2-1; Atlètic - Porqueres, 0-3. La final de la consolació va caure del costat del Fontcoberta, que es va imposar per 1-0 al Serinyà.

El Banyoles vol agrair l'esforç i la dedicació de tots els clubs participants i de tothom que ha col·laborat en l'organització perquè la primera edició de la Copa Pla de l'Estany fos una realitat. De ben segur que en el futur hi haurà més edicions.

Per veure fotos de l'esdeveniment, fes clic aquí.

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net