Club Deportiu Banyoles

Notícies

L'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó acollirà, com ja es va fer l'any passat, un torneig previ al MIC (Mediterranean Internacional Cup) en què participaran els equips infantils, cadets i juvenils del Club Esportiu Banyoles (CEB), que s'enfrontaran a rivals de la categoria de l'Anzhí rus, l'Aspire qatarí o el FTS Austràlia. Es tracta d’un aperitiu del MIC que tindrà lloc durant dos dies: el diumenge 29 i el dilluns 30 de març. Durant aquests dos dies, l'organització sortejarà samarretes signades per l'actual futbolista del Barça Neymar, qui va venir a jugar el MIC amb la selecció del Brasil fa uns quants anys. També se sortejaran pilotes de la marca Nike.  

D'aquesta manera, els equips participants en el MIC que ja són a la zona poden escalfar motors de cara a la competició i, a més a més, la ciutat de Banyoles s'involucra en aquest esdeveniment del qual no pot ser seu oficial perquè es troba massa lluny de les altres seus, a la Costa Brava. 

En la quinzena edició del MIC hi prendran part, a partir del 2 d’abril, a diferents municipis de la demarcació de Girona i amb la participació d’uns 200 equips, un equip aleví del Banyoles i els dos equips de futbolistes de Junts i Endavant, en el torneig MIC Integra.OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net