Club Deportiu Banyoles

Notícies

En un recent partit de l'equip prebenjamí D del Club Esportiu Banyoles (CEB), un dels seus integrants, en Marc Aurich, va marcar un gol i en la celebració va mostrar la samarreta dedicada al que va ser entrenador del Barça, Tito Vilanova, mort recentment, que duia sota la blanc-i-blava. "Per tu Tito", s'hi va poder llegir. El seu pare era al camp i va enregistrar les imatges, que posteriorment va enviar al programa de TV3 Zona Zàping. 

La setmana passada, el vídeo en qüestió es va emetre per antena, indicant que en Marc era jugador del Banyoles, i a més a més va ser el vídeo premiat de la setmana. Així doncs, la família Aurich gaudirà d'ací a poc temps a casa d'un televisor nou de trinca. Felicitats!

Si voleu veure el vídeo, feu clic en aquest enllaç

Per altra banda, el mateix Marc i la seva companya d'equip, l'Isona Ros, van passar tota la jornada del diumenge 4 de març amb el primer equip, com a premi per haver guanyat el concurs de la felicitació de Nadal del Club. També van presenciar el partit dels homes de Marc Matamala amb el Mollet en què podien haver segellat matemàticament la permanència, però la sort no va acompanyar als banyolins (1-3) i l'objectiu primordial de la temporada haurà d'esperar.


                                                   En Marc i l'Isona, amb el primer equip


 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net