Club Deportiu Banyoles

Notícies

En la trobada de la junta directiva del Club Esportiu Banyoles (CEB) del passat 17 de febrer de 2014, l'actual president, Jordi Omedes, i el vocal Xavier Collell van comunicar la seva decisió irrevocable de deixar els seus càrrecs per motius personals, afegint-se a les renúncies anteriors dels també vocals Joaquim Bonaventura, Josep Compta i Agnès Puigdemont.

Jordi Omedes, que ja va formar part de l'equip directiu de Josep Corominas durant tres anys, va accedir a la presidència del CEB a l'octubre del 2009 encapçalant una junta que tenia com a principal objectiu estabilitzar la institució en tots els àmbits, i en aquests quatre anys ha estat capaç d'eixugar bona part del deute, d'endegar un projecte esportiu fonamentat en el futbol de base i d'organitzar uns molt dignes actes de celebració dels cent anys d'història del Club. 

Xavier Pagès, nou president 

En la mateixa reunió de la junta directiva es va acordar que el nou president, amb dos anys de mandat encara pel davant, sigui el vicepresident Xavier Pagès, recolzat, com ja va fer amb Omedes, pel també vicepresident Joan Fauró. La intenció del nou màxim dirigent blanc-i-blau i dels seus directius és continuar amb la mateixa línia de treball perquè, fins al moment, ha donat bons resultats. De totes maneres, també es corregirà tot allò que no acaba de funcionar i es potenciarà una mica més l'apartat social.


                                                                 Jordi Omedes

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net