Club Deportiu Banyoles

 

 

Fundat l´agost de 1913, el Club Esportiu Banyoles ja és un club centenari i un dels més antics de Catalunya. 100 anys d´història donen per molts moments, bons i no tant bons, èpoques daurades i èpoques més grises. Les més de 25 temporades a tercera divisió, els partits amb el Barça de Cruyff, el debut de Pep Guardiola amb el primer equip blaugrana a casa nostra, la promoció d´ascens a segona B i tants d´altres.

També queden en la memòria col·lectiva centenars de jugadors que han crescut i s´han fet grans vestint la samarreta blanc i blava, entrenadors que hi han dedicat hores i passió, directius que han tirat endavant el club i l´han aixecat sempre que hi ha hagut un sotrac en el cami, socis que amb la seva fidelitat han transmes durant generacions la passió pel club de la nostra ciutat i empreses i institucions que amb el seu suport han fet possible tants anys de futbol. 

A tots ells el record i l´agraiment etern, després de 100 anys, els del futbol seguim aqui. Per molts anys Club Esportiu Banyoles! 

Vídeos

Error al carregar la llista

Notícies

13/05/2013

El Club Esportiu Banyoles (CEB) va fer entrega aquest passat diumenge 12 de maig, durant el partit que l'equip blanc-i-blau va disputar a l'estadi Miquel Coromina contra el Base Roses, de les aportacions econòmiques derivades de la subhasta solidària d'obres d'art a tres entitats sense afany de lucre que promouen la pràctica de l'esport com a element d'integració de persones amb discapacitats físiques i psíquiques, el Mas Casadevall, el COIET i Càritas.

Diversos artistes locals de renom van cedir gratuïtament peces d'art al Club que, després de ser exposades al públic, van ésser subhastades amb fins benèfics. La subhasta, que es va iniciar amb uns preus molt baixos respecte a la cotització real de les obres, va ser un èxit, ja que el 70 per cent de les peces es van adjudicar.  


                            El president Jordi Omedes entrega el xec a la representant de Càritas


                                               Omedes, amb els representants del COIET


                              El president blanc-i-blau, amb el representant del Mas Casadevall


                                                                     Foto de grup

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net