Club Deportiu Banyoles

Notícies

Aquest dissabte el Banyoles va proclamar-se campió de lliga guanyant per 2-3 al Boscdetosca i certificant el desitjat ascens a primera catalana, categoria on hi tornem dos anys després i que esperem amb il·lusió.   

El primer equip tenia entre cella i cella l´objectiu de l´ascens i ho voliem fer per la via ràpida, quedant campions i tornant a la primera catalana, una categoria atractiva i competitiva a les portes de la tercera divisió nacional.   

L´equip dirigit per Toni Sanchez ha ocupat els primers llocs de la classificació durant tota la temporada, amb un últim mes excepcional pel que fa a resultats obtenint victories patides i competides contra rivals directes com Cassà, Bescanó i Boscdetosca.   

FINAL A BOSCDETOSCA   

El destí va fer que ens juguessim la lliga contra el segon classificat i al seu camp. En un partit de màxima tensió pel que hi havia en joc, amb una gran presència d´aficionats i amb el suport de la gent de Banyoles, el primer equip no va fallar i es va sobreposar a les dificultats marcant tres gols molt bonics i fent esclatar l´alegria colectiva amb el xiulet final de l´àrbitre.   Abraçades, càntics, música, crits, cava, una traca…Una autèntica festa a la gespa i al vestidor amb el tradicional pas per la dutxa del president Pau Teixidor i l´entrenador Toni Sánchez.    

UNA NIT HISTÒRICA  

A les 9 del vespre començava una nit històrica amb la primera celebració. Jugadors, cos tècnic i junta directiva van sopar plegats al Restaurant La Carpa, al voltant d´una taula on no hi van faltar càntics, bromes, parlaments dels jugadors i una gran alegria colectiva. Tot seguit després del brindis i el discurs del president, la comitiva blanc i blava va allargar la festa fins a altes hores de la matinada.   

GRÀCIES ALS QUE HO FEU POSSIBLE  

Des de la Junta Directiva volem donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest ascens i que fan gran el Club Esportiu Banyoles. Als nostres jugadors i tècnics, a les institucions en especial a l´Ajuntament de Banyoles pel seu suport, a les empreses que amb la seva aportació ens ajuden a disposar de més recursos, a la gent del futbol base que son la joia de la corona del club i als socis que mai ens fallen, que les han vist de tots colors i que sempre hi son. A tots gràcies, aquest ascens també és vostre.     

CELEBRACIÓ A CASA 

Aquesta setmana donarem a conèixer els actes que tenim preparats per celebrar l´ascens a casa amb tots vosaltres. Estem molt contents, per molts anys de futbol i alegries com aquesta, Visca el Banyoles! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net