Club Deportiu Banyoles

Notícies

Dos equips del Club Esportiu Banyoles han rebut per segon any consecutiu el premi Valors en Acció que otorguen els consells esportius i la Secretaria General de l´Esport i que premia el joc net dins els terrenys de joc. Divendres el Benjami C i Junts i Endavant van rebre el premi de mans del Secretari General de l´Esport Gerard Figueras, a la gala que es va celebrar a Platja d´Aro. 

BENJAMI C, col·leccionista de titols

Els jugadors entrenats per en Gaspi Casadevall i en Jordi Tarridas han aconseguit un any més els millors resultats a la lliga del consell. A les finals disputades en el marc dels Jocs Emporion s´han proclamat subcampions plantant-se a la final havent superat equips un any més grans i amb més potencial físic. L´equip va brillar pel seu futbol essent felicitat per tots els rivals i demostant que es pot guanyar i competir amb joc net, respecte al rival i deixant ben alt el nom del club i la ciutat de Banyoles a tots els camps. 

JUNTS I ENDAVANT, futbol inclusiu

Ens fa molta il·lusió que Junts i Endavant hagi rebut el premi Valors en Acció. De ben segur que és una empenta i un reconeixement a la tasca de totes les persones d´aquesta entitat que entre d´altres projectes fa uns anys que treballen a través del futbol en l´inclusió. Des de la Junta Directiva estem molt contents de poder-hi col·laborar i veure els nois i noies vestint la camiseta blanc i blava. 

RECONEIXEMENT A L´ESTADI MUNICIPAL

Diumenge els jugadors del Benjami C van rebre un reconeixement a l´Estadi Municipal. Es van fer una fotografia amb el primer equip i aprofitant el descans van pujar a la tribuna on van rebre un fort aplaudiment, la felicitació i un detall de mans de l´Alcalde de Banyoles Miquel Noguer i el President Pau Teixidor. Tot seguit van dipositar els trofeus a les vitrines del club. Nois si seguiu aixi les haurem d´ampliar, moltes felicitats a tots! 

OFICINES: Camp Nou - Pg. Dalmau s/n, 17820 Banyoles - info@cebanyoles.net